Hypnoseuddannelsen er for dig, som virkelig vil gøre en forskel for andre!

hypnoseuddannelsen

Går du rundt med en drøm om at have et job, der virkelig gør en forskel?

Så bør du straks checke hypnoseuddannelsen ud! Hos Westh varer din hypnoseuddannelse lige fra 4 mdr og op til 2 år – du kan bygge ekstra semestre på i det tempo, der passer dit temperament og din pengepung.

Men allerede efter det 1. semester på ca. 4 mdr. har du 4 anerkendte hypnosecertificeringer med dig, parat til at tage imod klienter og hjælpe dem igennem dybe transformationsprocesser.

På denne måde er du i gang i praksis virkeligt hurtigt. Og det er ikke et sekund for tidligt.

Hypnosefaget er nemlig et meget “hands on”/praktisk fag, hvor din hurtige forankring af teori til virkelighed er en væsentlig faktor i at gøre dig til en dygtig hypnoterapeut.

Dette er også grunden til, at 2. semester på hypnoseuddannelsen kræver, at du er i gang med klienter, der kommer med forskellige problemstillinger. Og her taler vi ikke “prøve kaniner” eller “øve klienter”. Her taler vi om virkelige klienter, med virkelig problemer. Det er nemlig sådan, at hypnose er “enten/ eller” – det kan ikke prøves. Men det kan gøres.

Check næste holdstart ud her – og husk at tidlig tilmelding bliver belønnet med en knock out Early Bird pris!

Husk: inden du tilmelder dig, skal vi have en snak med hinanden.  Jeg holder zoom møder (fra din pc/tablet eller mobil) med alle som ønsker optagelse på hypnoseuddannelsen, for at sikre, at vi er det perfekte match og har afstemt forventninger og ønsker med hinanden. Send mig en sms på tlf. 31 95 18 08, så vi kan få aftalt et mødetidspunkt, der passer os begge.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *