,

HYPNOSE ER DIN MOTORVEJ TIL FORANDRING!

Hypnose er en fuldstændig naturlig bevidsthedstilstand – og motorvejen til din forandring.

Det betyder, at du allerede nu har været i hypnose tusindevis af gange i dit liv – og at du måske endda sidder i en tilstand af øget modtagelighed, mens du læser dette dvs. at du rent faktisk ER i hypnose.

Du går ind og ud af hypnose hele tiden. Hypnose er skærpet modtagelighed – og i virkeligheden er vi hele tiden modtagelige i en eller anden grad. Så det er let at gå i hypnose. Så let, at du slet ikke bemærker det.

Når du vælger at samarbejde med en hypnoterapeut om at opnå en bestemt forandring, så er det ikke blot “hypnose” du bør tage stilling til – men den særlige approach, som netop denne hyonoterapeut har til forandringsfacilitering.

“Hypnose” er den naturlige tilstand af øget modtagelighed, som du allerede besidder.
Arbejdet der gøres i hypnose, handler om metoder, værktøjer, tilgange, procesarbejde, facilitering og selvfølgelig indfølingsevne, erfaring og procesforståelse hos din hypnoterapeut.

Derfor er udsagnet “hypnose virker ikke på mig” baseret i en misforståelse om, at der er en person udefra, som skal komme og “give dig hypnose” fremfor at bruge din allerede eksisterende evne for modtagelighed (aka hypnose) til at facilitere en forandringsproces sammen med dig!

Og derfor vil hypnose kunne opleves vidt forskelligt fra gang til gang, afhængigt af de metoder der anvendes og dit samarbejde med din hypnoterapeut.

Har du allerede nu prøvet en masse ting for at få dit problem løst – uden held eller kun med lille effekt? Når du er kommet dertil, hvor du ønsker dyb, vedvarende og effektiv forandring, så er hypnose den sikre og hurtige motorvej til din løsning.

Er du parat til at gøre noget ved den smerte du bærer rundt på?

Ansøg om 45 minutters afklaringssamtale her:

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

 

#hypnose #hypnoterapi #modtagelighed #forandringsarbejde #terapi #hjælptilselvhjælp #selvhypnose #selvværd #godnok

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *