3 DÅRLIGE OG 3 GODE GRUNDE TIL AT BLIVE HYPNOTERAPEUT!

OVERVEJER DU AT BLIVE HYPNOTERAPEUT – SÅ ER DISSE “3 DÅRLIGE OG 3 GODE GRUNDE TIL AT BLIVE HYPNOTERAPEUT” ET “MUST READ”!

Der er mange forskellige årsager til, at man bliver inspireret til at blive hypnoterapeut. Og uden at kravle helt op på moralens høje og skrøbelige piedestal, så vil jeg i dette skriv tillade mig at pege på et par af de grunde til at blive hypnoterapeut, som jeg mener du med fordel kan reflektere lidt over, inden du vælger at tilmelde dig din hypnoseuddannelse.

3 meget dårlige grunde til at blive hypnoterapeut!

  1. Du kan godt lide tanken om, at få indflydelse på andre mennesker og det tiltaler dig at have magt! Uha. Dette er en virkelig dårlig grund til at blive hypnoterapeut – og hvis du henvender dig til mig for at blive optaget på hypnoseuddannelsen, så vil jeg helt enkelt afvise at optage dig, såfremt dette er din motivation. Hypnose giver IKKE magt over andre mennesker, men hvis din motivation er magt og kontrol, så er din etik ikke på plads til at arbejde med andre mennesker. Jeg tænker, at du har misforstået “hypnose” med “manipulation” og måske du udelukkende ønsker at lære hypnose for at få en platform at manipulerer fra. Check din etik ud, får en alvorlig snak med dig selv … og søg evt. hjælpe til de bagvedliggende issues, der får dig til at ønske denne form for magt.
  2. Du tænker, at det vil være en loppetjans at sidde og sige en masse ting, til en klient, som tier stille. Såfremt dette er din tanke, så vil den allerførste dag på hypnoseuddannelsen få dig til at skrige og flygte væk! En god og professionel hypnoterapeut får det til at se ud og virke som en loppetjans – men bagved hver eneste ord, ligger en dybere mening. En hypnoterapeutisk proces er en nøje planlagt proces, hvor intet overlades til tilfældighederne. At blive en dygtig hypnoterapeut, kræver masser af arbejde og virkelig meget og hård træning.
  3. Du tænker, at det vil være den nemmeste vej til at tjene en masse lette penge! Når vi får hjælp af én person, som har en enkeltmandsvirksomhed, så er det meget fristende at checke prisen ud for en session, gange op i 37 timer og herefter gange med 4,3 uger (en måned). Herefter kunne vi foranlediges til at tro, at vi nu har månedslønnen for denne person. Det er der godt nok mange enkeltmandsvirksomheder, som ville ønske:-) Husk på: den pris en session koster skal ikke blot dække den tid, som sessionen varer. Den skal også dække alle faste og variable omkostninger, som enkeltmandsvirksomheden skal afholde: telefontid, uddannelse, rengøring, afbud/udeblivelser/sygdom, bogholderi, markedsføring, IT tid, før- og efter service, forsikringer, lokaleleje, transport, forsikringer,osv.. En god rettesnor er, at 2/3 af indtægter i en virksomhed går til omkostninger. den sidste 1/3 del går til lønninger og reinvestering i virksomheden. Du skal ikke vælge at blive hypnoterapeut, for at tjene lette penge. Men hvis du vil tjene reelle penge, efter at have lagt din tid, dine ressourcer og din investering i at blive en god og professionel hypnoterapeut – så er du på rette vej. Og så kan du med tiden opbygge en god og fornuftig forretning.

 

3 virkeligt gode grunde til at blive hypnoterapeut!

  1. Du brænder for at gøre en forskel i andre menneskers liv! Ja, okay – dette er en gammel traver – men den holder! Når du er motiveret, ikke blot for egen vindings skyld, men også for “helheden”, så giver det dig en ekstra benefit og stabiliserer det drive, som du har brug for.  Både i løbet af din uddannelse, men måske især når du går i gang med at arbejde med mennesker og forandring! At opleve, at det du beskæftiger dig med har et højere formål, kan give ekstra drive og energi i dit virke – og for nogen bliver det ligefrem et kald. Et ægte kald behøver ikke gå ud på at “redde andre” eller trække dine løsninger ned over dem. Et ægte kald er at stille sig til rådighed med de evner, talenter og kompetencer du har – og et ægte kald kan sagtens være dit job og din indtægtskilde (bortset fra, at du nok ville gøre det uanset hvad:-)).
  2. Du er vildt nysgerrig på det menneskelige sind og sindets fantastiske kapacitet til forandring! Helt klart en vildt god grund til at blive hypnoterapeut. Som hypnoterapeut åbner der sig en verden for dig, med de vildeste informationer hentet fra den nyeste forskning. Når du arbejder som hypnoterapeut, så arbejder du med det hele menneske: fysiologi, neurologi og psykologi er blot nogen af de områder, der vil begynde at fylde dit liv. Hertil åbner der sig for mange – ikke alle – en spirituel dimension af det at være menneske, hvor du med en hypnoterapeuts øjne får en helt særegen vinkel på dette område af livet.
  3. Du er parat til at arbejde selvstændigt, tage ansvar for dit eget liv og læring samt  forvalte og nyde den frihed, der følger med! Når du går ind til dit nye fag med denne holdning og energi, så er du langt mere sandsynlig til at få success som hypnoterapeut og stortrives som selvstændig. Det er langt fra alle, der er parate til at organiserer deres arbejdsliv, disciplinere sig selv ift. deres opgaveløsning og få struktur på hverdagen. Men for dig som ER det, der er hypnoterapien et fag, som hele tiden vil åben nye døre for dig, inspirere dig til at lære mere og udvikle dig både personligt og professionelt.

Er du parat til at blive hypnoterapeut?

Check hold, datoer og pris på hypnoseuddannelsen ud HER

Send mig en sms på tlf.: 31951808, så aftaler vi et møde, hvor du kan få vendt alle dine tanker og besvaret alle din spørgsmål om din fremtid som hypnoterapeut.

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *