GRATIS 20 MINUTTERS HYPNOSE “SLAP AF – BODYSCAN”?

GRATIS ADGANG TIL “SLAP AF – BODYSCAN” GIVER RO I KROP OG SIND.

“Jeg har nemmere ved at slappe af i hovedet og sige til mig selv ”Pyt, det kan jeg alligevel ikke gøre noget ved”. Jeg har haft konstant hovedpine de sidste ca. 2 mdr., som nu kun kommer når jeg bliver stresset (efter kun én uges brug er det). Følelsesmæssigt er det hele bedre”.

“Meget gladere, mere overskud, mere omsorgsfuld, når jeg bliver sur, falder jeg hurtigere end igen. Jeg har fået overskud til at lave lidt morgen gymnastik, som ellers var lagt på hylden pga. træthed”.

“Især ved sengetid har BODYSCAN hjulpet mig meget. Jeg har ofte svært ved at slappe af og falde i søvn. Så her har lydfilen været en meget stor hjælp. Jeg skærer mindre tænder og er i det hele taget mindre bekymret nu”.

“Følte at mit indre blev renset, så tankerne ikke ødelagde natten”.

“Yderst afslappende. Er næsten ved at falde i søvn til den. Skønt med den ro til mig selv”.

TILMELD DIG MIT NYHEDSBREV HER OG FÅ STRAKS ADGANG TIL 20 MINUTTERS VIDUNDERLIG AFSLAPNING.

Hypnoser og Healinger der virker!

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *