Selvværdsboost hos et 100% “All or Nothing” menneske!

Selvværdsboost, der virker automatisk hos “All or Nothing” menneske!

“Hej Karen.

Jeg afsluttede mit forløb hos dig d. 21.12.18 og vil lige give en tilbagemelding ca. 2 måneder efter mit forløbs afslutning.

Allerførst skal du vide, at jeg ligesom ikke regner små forandringer for noget – det er enten eller og helst 100%.

Hos mig er der ikke meget accept af små forandringer eller anerkendelse af mig selv for de ændringer, som sker med mig. Forandringer som jo faktisk gør en stor forskel i dagligdagen, så det har jeg sørme måtte revidere min opfattelse af – og heldigvis for det.

For når jeg så bliver lidt mere detaljeret, så ser jeg stor forandring:

1: Generelt har jeg fået mere ro indvendigt. Det er fantastisk og giver en meget bedre søvn.

2: Mit høje stressniveau ligger nu på et lille sted og fylder ikke ret meget. Ting, som før kunne vælte mig helt om på ”skjoldet”, anskuer jeg nu mere ovenfra og får vendt det på en konstruktiv måde. Det betyder bl.a. at jeg ikke er handlingslammet mere. Jeg tager affære på tingene, og det giver samtidig ro og en følelse af kontrol.

3: Jeg har bare en helt og dyb fornemmelse af, at jeg er så god, som jeg skal være. Er der nogen, der ikke er enige, så dem om det. Jeg lytter efter egne behov og mærker dem også tydeligere. Jeg gør hele tiden mit bedste for at være den bedste udgave af mig selv, hvor jeg har mig selv med hele vejen. Jeg har altid gjort mit bedste, så tilgivelsen af mig selv har givet mig ro.

4: Jeg har en klar fornemmelse af, at jeg vil få tingene sagt, når der er noget, der generer mig: det gør jeg nu og det uden at jeg havde både hjertebanken og øresusen. Jeg har også fået en så god tro på mig selv, at når jeg mærker, der er noget galt, som jeg skal reagere på, så gør jeg det.

5: Jeg har hele sidste forår og sommer ønsket mig en have, så nu har jeg købt en kolonihave. Det er måske ikke det mest fornuftige, men jeg er ”ligeglad”, det var et brændende ønske her og nu at have en have og gå og rode i. Her ventede jeg ikke på, at vi skulle blive enige og vendte og drejede det 1000 gange, som jeg kunne have gjort før ”Er det nu fornuftigt?”, ”Hvad nu hvis jeg bliver træt af den?” osv. osv.. Jeg handlede, og vupti var vi ejere af en kolonihave. Jeg er så glad. Det er mit fristed, så kan min mand komme forbi til kaffe en gang imellem.

6: Lige nu oplever jeg, at rigtig mange mennesker kigger på mig og smiler. Jeg har en oplevelse af, at jeg har rigtig god kontakt med mennesker omkring mig – og også ukendte. Det er som om, at jeg udstråler et eller andet, som vækker deres interesse. Måske er det den indre ro og sikkerhed, som jeg føler, der tiltrækker opmærksomhed. Hvem ved??

Jeg synes, at det er meget svært at beskrive forandringerne, da mange af dem jo er sket på et dybere plan, og der er det svært at sætte ord på, men det kan simpelthen bare MÆRKES, AT DER ER SKET NYE TING I MIT LIV!!

Så mange tak Karen for både hypnosen og samtalerne og ikke mindst for tilgivelsen af mig selv.

Jeg har lært så meget omkring mig selv i mit forløb hos dig. Endnu en gang tak – dejligt at vide hvor jeg skal henvende mig, hvis jeg får brug for hjælp igen”

 

Godt og stærkt selvværd

Er du den næste til at få vendt usikkerhed og lavt selvværd til et liv med ro, kontrol og handlefrihed?

Læs mere om afklaringssamtalen HER

Ansøg om din afklaringssamtale HER

 

 

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *