,

Unik hypnoterapeutisk selvværdsbootcamp i uge 17-18. Det bedste alternativ til 1:1 eksklusive forløb.

HYPNOTERAPEUTISK ONLINE BREAKTHROUGH SELVVÆRDSBOOTCAMP – TAGER DIG GENNEM EN DYB TRANSFORMATIONSPROCES.

Denne bootcamp har været undervejs i mange år. Men hver gang, den har været ved at blive skabt, så har jeg stødt på mit eget behov for at være helt ude i detaljen med de enkelte dele af din forandringsproces. Jeg er nemlig selv lidt af en “All og Nothing” person, som kan have tendens til at ville have alting og lidt til med hele tiden.

Men i løbet af 2018 og 2019 har jeg bare haft så mange henvendelser fra mennesker, som VIRKELIGT trængte til hjælp med deres selvværd, angst , nattesøvn, tankemylder, selvkritik, sociale angst…. you name it.  ALLLE DE TING, DER STAMMER FRA ET LAVT SELVVÆRD.

Nogen gange må man bare bøje sig i støvet for det, som universet og alle andre fortæller: DET ER DEN VEJ, HALLOOO… du skal gå. Det har jeg gjort nu. Og i skrivende stund er jeg selvfølgelig blevet ABSOLUT omvendt: denne selvværdsbootcamp kommer til at flytte bjerge af gammelt skidt, tonsvis af smertefulde følelser og millioner af negative tanker hos så mange mennesker. Og det er netop min mission!

Jeg glæder mig ekstremt meget til at starte denne bootcamp sammen med dig. For selvom du kommer igennem din transformationsproces på et hold – så er det stadig et EKSKLUSIVT HOLD PÅ KUN 8 PERSONER! Vi kunne egentligt godt være mange flere – men lige nu vil jeg hellere have ekstra tid, mere eksklusiv opmærksomhed til rådighed for hver enkelt deltager.

Selvværdsbootcampen foregår ONLINE – så du er med hjemmefra din pc/ tablet eller mobil.

ER DU PARAT TIL AT SPARKE DIT LAVE SELVVÆRD PÅ PORTEN? RYK MED PÅ HOLDET OG RYK FOR VILDT I DIT LIV!

KUN 8 PLADSER – TILMELD DIG ASAP HVIS DU VIL VÆRE SIKKER PÅ EN PLADS: LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Jeg glæder mig til at se netop dig på vores eksklusive hold i uge 17-18!

Westh-hypnose-og-hypnoterapi

 

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *