,
Jeg havde kæmpet med depression og tiltagende episoder med stærk angst!

FRA LAVT SELVVÆRD, ANGST OG SELVMEDICINERING TIL ET LIV I TRYGHED OG NYE MULIGHEDER.

“Jeg havde kæmpet med depression og tiltagende episoder med stærk angst.

Da jeg henvendte mig til Karen, var det lige efter fem ugers ophold på den psykiatrisk afdeling. Jeg ville arbejde med mit lavt selvværd og manglende evne til at sætte grænser og tage vare på mine behov.

Jeg var ikke i stand til at forsørge mig selv, jeg havde intet arbejde, jeg boede hos min bror og havde dårlige relationer med min familie og venner. Jeg var heller ikke i stand til at færdiggøre min master uddannelse.

Jeg havde depression og lavt selvværd.

I mange år havde jeg selv-medicineret mod mit lavt selvværd og depression ved at drikke og ryge hash.

Jeg er meget sensitiv og havde vanskeligheder med at passe på mig selv.

Det der forværrede mit problem var blandt andet min familie, især mine forældre har haft en stor indflydelse på mig. Jeg havde gennem misbrug fastholdt mig selv i mit negativ selvbillede og grublerier. Jeg var ikke god til at håndtere stress og situationer – især eksamener, jobsamtaler – var tit med til at trigge mig.

Tit følte jeg mig håbløs og jeg så meget sort på min tilværelse og den verden som jeg levede i. Jeg synes jeg brugte meget tid på at overanalysere og holdt fast i det, der var skidt og svært. Og så glemte jeg, at jeg også havde noget at bidrage med og at jeg også har en plads i denne verden.

Jeg havde prøvet forskellige slags ceremonier, yoga, meditation, krop-, psyko-dynamisk terapi, CBT og MBT. De har alle hjulpet, men så faldt jeg tilbage i gamle vaner, når livet blev udfordrende.

Jeg gik åbent ind til Karen, men havde ikke særlig meget viden omkring, hvordan det fungerede eller om mit problem kunne arbejdes med.

Men jeg følte mig tryg og Karen var enormt dygtig til at forstå, hvordan jeg havde det og se igennem facaden ind i hvem jeg var på det tidspunkt.

Først havde vi en telefon samtale og derefter fik jeg nogle opgaver og materiale, som jeg skulle gennemgå. Under vores første samtale gik vi meget detaljeret igennem min historik og familie, udstrækning af mit problem osv. Det gav mig en god indsigt og jeg var så spændt på at komme videre.

Det var især spændende at skulle i kontakt med min underbevidsthed og at skulle besvare spørgsmål uden at behøve at reflektere eller analysere – og det gav rigtig god mening at komme i kontakt med denne side af min personlighed. Karen var dygtig til at guide og spørge ind til problemet og min selv opfattelse. Sammen udforskede vi min indre verden og jeg lærte mange nye og forbavsende ting om mig selv.

Under og efter forløbet begyndte jeg at opleve en følelse af velvære og ro som jeg ikke havde mærket længe. Mit selvværd blev bedre og jeg kunne mærke, at jeg havde overskud til at klare flere ting. Jeg blev bedre til at passe på mig selv og mine behov, at lave ting som gjorde mig glad!

Jeg begynde at få mere energi og gå på mod.

Nu havde jeg energi til at træne, løbe og jeg dyrke yoga igen.

Jeg fik min evne til at sove igennem igen – og det har været skønt at vågne udhvilet om morgen og klar til at starte dagen.

Samtidigt fik jeg et rigere forhold til min familie og venner, jeg blev mere ærlig og åben og i stand til at række ud, tage imod og give hjælp.

Jeg etablerede kontakt med min venner igen – jeg havde forsømt det i længere tid.

Jeg flyttede ud i et bofælleskab, og det har virkelig skabt en tryg socialnetværk for mig.

Jeg har også fundet arbejde og har været i stand til at skabe et meningsfuld forhold til min chef.

Lige nu glæder jeg mig også til at finde et parforhold, hvor jeg kan udforske og udvikle videre på hvem jeg er og hvordan jeg kan fungerer sammen med en anden.

Jeg vil altid dele ud af min egne erfaringer og den rejse jeg har været igennem.

Til dig som udskyder at gøre noget ved dit problem: Enten tager man et aktivt valg og beslutter sig for at gøre noget ved problemet, ellers må man om igen for at lære lektierne på ny.

Den største ting jeg tager med mig fra forløbet hos Karen er, at jeg nu kan holde af mig selv og den jeg er.

Jeg kan stå ved det jeg tænker og føler.

Endeligt er jeg stolt over, at jeg nu kan tale om det, der er svært i livet med gode folk, som jeg aktivt har valgt at omgive mig med”.

(Anonym mand. BA. Bygningskonstruktør, BSc. Environmental Studies, MA. Social Entreprenørskab og Management. Bygningskonstruktør. Driftsleder)

Fri af lavt selvværd og angst med hypnose

Fra lavt selvværd, angst og selvmedicinering – med hypnoterapi.

 

Er du parat til at slippe dit lave selvværd og angst med et 1:1 eksklusivt program?

Læs mere HER

Ansøg om din gratis uforpligtende afklaringssamtale HER

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *