“SÅDAN GIK JEG FRA SELVMORDSTRUET UDEN UDVEJ TIL ET LIV I OVERSKUD OG GLÆDE”.

STEFANIE FORTÆLLER SIN HISTORIE FOR AT GIVE HÅBET VIDERE TIL DIG. 

Jeg er så forkælet, for jeg har for mange år siden vænnet mig til mine klienters kæmpestore transformationer. Hver dag ser jeg forvandlinger ske, mennesker som smider kappen af sorg, usikkerhed, vrede og mismod for at træde ud i livet, som dem de inderst inde er: fantastiske og livsduelige.

Stefanie og jeg har haft mange snakke om netop mismodet og vreden. Om den verden vi går rundt i, som ikke altid virker særligt hjælpsom eller nem at have med at gøre. Og om ensomheden og det mod det kræver at træde frem, som netop den man er – uden forbehold men med en betingelsesløs vilje til og glæde over at være helt særlig. Sådan var det med Stefanie, da jeg sidste gang sendte hende ud af døren – jeg VED, at hun vil fortsætte med at folde sig ud og røre de menensker, som hun møder på sin vej på en helt særlig og dyb måde. Netop fordi hun selv har været helt nede at vende og bevidst har valgt aldrig at glemme hendes vandring men at vende den til det mest positive i hendes liv.

Jeg havde prøvet alt, men intet virkede.

“Jeg stod i en dyb krise i mit liv, og havde prøvet alt det, som det offentlige system kunne tilbyde, samt privat psykolog, kinesiologi m.m. Jeg har tidligere benyttet mig af hypnoterapi, men aldrig haft et længere forløb.
 
Jeg var nået til et punkt i mit liv, hvor jeg havde angst for stort set alt, endda mig selv, og var derfor også meget begrænset i hvad jeg turde gøre. Det gjorde det stor set umuligt for mig at gå på arbejde, og de dage jeg gjorde, var fyldt med angst anfald. Jeg kunne ikke holde ud at være nogen steder, og kunne knapt holde ud at være med mig selv.
 
Jeg havde været indlagt to gange på psykiatrisk akutmodtagelse med selvmordstanker og var sygemeldt fra arbejdet, og havde fået afslag fra psykiatrien på hjælp/behandling. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle kunne fortsætte mit liv, og havde egentlig heller ikke lyst.
 
Jeg har aldrig følte mig god nok, og havde også meget store forventninger til mig selv, og jeg satte altid baren højt.
 
Jeg sætter en dyd i at gøre stor set alt 120%, men i kombination med et lav selvværd, blev det hurtigt det, der destruerede mig.
 
Når jeg fejlede, efter min egen forskruede overbevisning, så begyndte jeg at analysere på, hvordan jeg kunne blive bedre, og hvad det var ved mig, som ikke var godt nok. Det endte i, at jeg gav mig selv skylden for alt, hvad der gik galt.

Jeg tænkte ting til lort, og havde til sidst ingen udvej.

Det gav mig kæmpe angst at vide, at uanset hvad jeg gjorde så ville jeg fejle.
 
Når angsten kom mistede jeg kontrollen over mine tanker og min krop; jeg græd, jeg hyperventilerede, jeg rystede over hele kroppen, og min hjerne stak af med mig, til et sted, hvor jeg blev endnu mere bange for mig selv.
 
Jeg fik selvmordstanker, og havde så lidt kontrol, at jeg var i tvivl om, om jeg ville gøre skade på mig selv. Jeg var låst fast i mig egen hjerne og mit eget spil, som jeg aldrig ville kunne vinde. Alt hvad jeg gjorde fik mig til at tænke på, hvor utilstrækkelig jeg var på alle punkter.
 
Jeg har altid levet i en kamp med mig selv om at overpræstere alle, og mig selv, og at jeg skulle kunne klare alle situationer perfekt første gang. Når jeg føler, at det ikke lykkes så kommer angsten og de negative tanker, der spinder mig ud til et mørkt sted, hvor jeg overbeviser mig selv om, at jeg aldrig bliver god nok.
 
Jeg var altid plaget af følelsen af ikke at være god nok, og jeg følte mig forkert, og som om at det var noget grundlæggende galt med mig.
 
Jeg passede ikke ind nogen steder, og når jeg prøvede at være som de fleste andre mennesker omkring mig, følte jeg mig bare endnu mere ulykkelig.
 
Jeg var til sidst nået til den konklusion, at livet ikke var værd at leve på denne måde. Jeg havde gjort alt, prøvet alt, kæmpet med alt. Og der var intet tilbage. Jeg ville og kunne ikke mere, og jeg var sikker på, at hvis ikke der var nogen der hjalp mig, så ville jeg ikke overleve.
 
Jeg havde igennem mange år forsøgt at få løst mit problem på forskellige måder, jeg havde været på antidepressiv i 10 år, og været igennem forskellige psykologer og kinesiologi og tankefelt terapi, jeg havde endda været i hypnoterapi et par gange hos en anden terapeut.
 

Forløbet hos Karen har været helt perfekt til mig.

Allerede kort tid efter den indledende samtale havde vi planlagt de første sessioner, og det var lige hvad jeg havde brug for.
Jeg var så langt ude at akut og hurtig hjælp var nødvendig.
 
Karen så hurtigt hvem jeg var og hvad jeg havde brug for og forstod de problematikker jeg havde i livet og hvordan det påvirkede mig. Det gav mig den tryghed, som jeg havde brug for.
 
Allerede efter få sessioner havde jeg fået mere ro i livet og hovedet og kunne begynde at se håb for min fremtid igen.
 
Jeg fik ikke kun fjernet mine begrænsninger gennem hypnoterapien, jeg fik også god coaching til de øjebliks problematikker jeg havde i hverdag, det var som at få udleveret håndbogen til livet.
 
Jeg kunne mærke, hvordan alt løsnede sig, og hvordan jeg stille og rolig fandt mig selv igen, efter mange år, hvor jeg fuldstændig havde mistet kontakten til mig selv.
 
Jeg begyndte at få fred med at være mig selv og jeg fik mit mod og min power tilbage, og Karen var det til at udfordre og udvikle mig og støtte mig i min rejse.
 
Rejsen til at finde helt ind til mig selv, og lære at stå ved det og bevise overfor mig selv at jeg er præcis, som jeg skal være og jeg kan stå ved det.
 
Jeg har fået et meget bedre forhold og syn på mig selv gennem forløbet, og mit selvværd er i top!
 
Jeg er blevet sikker i mig selv og mine evner, og jeg kan nu klare livets udfordringer uden at gå i stykker af det.
 
Jeg er stadig mig, men jeg går ikke længere i stykker af at være mig.
 
Jeg har fået rettet mit syn på mig selv, så jeg kan tage gode klare og fornuftige beslutninger/valg i mit liv.
 
Jeg er fri.

Dette har jeg fået med mig…

Jeg er gået fra slet ikke have energi til noget som helst til at have næsten uendelig energi, der gør, at jeg kan fylde mit liv med alt det, som jeg ønsker.
 
Forløbet har givet mig evnen til kontrollere mine tanker, så jeg også kan få gavn af en god nattesøvn uanset hvad der rumsterer i mit liv.
 
Mine relationer til andre mennesker er blevet nemmere og mere behagelig gennem forløbet.
 
Mest fordi jeg kan være mig selv og ikke hele tiden behøver at please alle andre eller bekymre mig om, hvad andre folk synes om mig.
 
Dynamikken i mange af mine relationer har også ændret sig, da jeg bedre kan stå ved mig selv og mine grænser, og jeg bliver ikke så let tromlet over af dominerende mennesker.
 
Jeg har fået et fantastisk liv, og jeg glæder mig til alt, hvad fremtiden bringer mig, nu hvor jeg kan udnytte mit fulde potentiale hver dag.
 
Hvis du står med et problem, der begrænser dig i at leve det liv du ønsker og begrænser dig i at udnytte dit fulde potentiale, så få det fixet så hurtigt som muligt.
 
Der er ikke nogen grund til at leve et halvt liv, når du kan leve et fuldt.
 
Og du vil blive overrasket over, hvor let livet er at leve når man ikke er begrænset af problemer.
 
Du kan altid gøre noget, det er aldrig for sent!
 
Sæt dig selv først, og sæt dig selv fri.
 
Og ja… du har råd til det, for du har ikke råd til at lade være.
 
Det vigtigste jeg har opnået i mit forløb hos Karen er at have fået fred med den jeg er.
 
Jeg kan med tryghed og stolthed være mig selv i alt hvad jeg gør, en følelse jeg har jagtet hele mit liv og endelig har opnået.
 
Jeg er hjemme hos mig selv, uanset hvor jeg er!”
 
(Stefanie McMillan Nielsen, Maskin Ingeniør)
 
Dyb hypnoterapi, dybe forandringer

Dyb hypnoterapi giver dybe, permanente forandringer.

 
Jeg vil elske at hjælpe dig fri af usikkerhed og indre uro🌿
 
Udfyld her, hvis du ønsker min 1:1 hjælp:
https://form.jotformeu.com/83296226551359
 
Kan du tage ansvar for en større del af din forandringsproces, så hop med i næste uge uge 17-18 på hypnoterapeutisk online program. (du modtager terapeutisk og proces orienteret hypnoterapi – kun 8 pladser på holdet)
 
Snup din plads her:
https://mindsmoothies.dk/?id=37
 
Prioriter dig selv og din fremtid🌿
Læs mere om 1:1 programmer HER.
 
#hypnoseuddannelse #5PATH #7THPATH #7thPathselvhypnose #karenwesth #nytliv #fritliv #effektivforandring #workwithwesth #hypnose #coaching #indrero #hypnoseskole #hypnoseskolen #westhhypnoseuddannelser #avancerethypnoterapeut #hypnoterapeutuddannelse #westhhypnose #selvværd #selvtillid #SELVSIKKERHED #selvværdsbootcamp #hypnosebehandling #onlinehypnoterapi #onlinehypnose
0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *