,

FRI AF LAVT SELVVÆRD OG BARNDOMSTRAUMER – TESTIMONIAL

ANETTE HAVDE PRØVET ALT OG VAR INDSTILLET TIL FLEKSJOB.

LAVT SELVVÆRD SOM FØLGE AF SEKSUELT MISBRUG I HENDES BARNDOM HAVDE GIVET HENDE PSYKISKE OG FYSISKE FØLGEVIRKNINGER, SOM HUN TROEDE HUN SKULLE LEVE MED FOR ALTID… INDTIL HUN HOPPEDE MED PÅ HYPNOTERAPEUTISK ONLINE PROGRAM FRA WESTH. 

I mange år troede Anette, at hendes liv bare ville blive ved med at være enormt svært. Efter årevis med forskellige slags samtale- og kropsterapi uden effekt, var de diffuse smerter og stressniveauet blevet så stort, at Anette fik diagnosen fibromyalgi og var indstillet til fleksjob. 

Da hun valgte at melde sig til et 2 ugers online forløb ved Westh, var det på ingen måde med ambitionen om at blive fri for både psykiske og fysiske smerter. Samtidigt med sit 2 ugers forløb skulle hun til at starte langsomt op på sit job igen efter endnu en sygemelding – noget hun på ingen måde havde oplevet som nemt tidligere. 

Men knapt 2 uger senere måtte hun konstatere, at der ikke var noget lavt selvværd tilbage, at det nu var muligt at stå fast og sige fra, at glædesniveauet var i top og at den smertestillende depotmedicin hun var vandt til at tage dagligt havde stået urørt i 1,5 uge. Samtidigt med sit forløb var Anette vendt tilbage til sit job – stærkere end nogensinde tidligere før. 

Med online hypnoterapeutisk selvværdsprogram arbejder vi til bunds.
Og det er ikke kun dit selvværd vi har fokus på: det er HELE dig. Angst, jalousi, usikkerhed og nervøsitet, søvnbesvær, vrede… alt dette hører også med i dit program.

Skal du med på næste hold – – så klik HER

Hypnoterapeutisk online program består
af 4 sessioner.

Hør Anette fortælle om hendes forandring
efter de første 3 sessioner – kun 1, 5 uger
efter start♥️


Og smid lige et par klapsalver til hende!
Hun er mega sej sådan at stå frem og dele hendes rejse med os👏

https://youtu.be/pbjo7MDpxGQ

#hypnoseonline #hypnoseprogram #westhhypnose #barndomstraumer #seksueltmisbrug #5PATH #befridigselv #selvværd #selvtillid #SELVSIKKERHED #selvværdsbootcamp #hypnosebehandling #angstbehandling #søvnproblemer #selvtillid #hypnoterapi #seksueltovergreb #frihed #sovgodt #livsglæde #terapi

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *