SÅDAN UNDGÅR DU AT BLIVE SKUFFET, NÅR DU FÅR ET AFSLAG.

Fri af skuffelse med hypnose

Skuffelser gør ondt!


Lad os være helt ærlige her: du kan ikke gå igennem livet uden på et eller andet tidspunkt at blive afvist, svigtet eller forladt!
Du kan heller ikke gå igennem livet uden at støde på mennesker, som ikke er enige med dig eller ikke kan lide dig. Det kan simpelthen ikke lade sig gøre.

Men. Der er faktisk noget du STRAKS kan gøre, som minimere dine skuffelser og som forhindrer dig i at ryge heeeeelt ned i kulkælderen, når du får et afslag.

Og det er faktisk ligegyldigt om det er afslag ift. en jobansøgning, en studieansøgning, en venneanmodning, et forsøg på at få en kæreste, osv..
Når du dine forventninger ikke bliver mødt – så bliver du skuffet. Dit selvværd og din selvfølelse vil ofte få det svært – for hvad gik galt og var det dig, som fejlede? Var det dig, der ikke var god nok?

Når du kobler dine forventninger op på “enten/eller”, så spænder du dig selv op til “total succes” eller “total fiasko”. Dette kan være følelsesmæssigt meget hårdt – og afstedkomme både angst, pludselige udbrud af gråd, opgivenhed og det kan også ende med at du bare går fra det hele fordi du ikke kan udholde spændingen.

Der er en anden måde.

Du kan begynde at anskue tingene som processer fremfor engangsresultater.

Begynd at se jobsøgning som en proces, hvor du har 10 “skud i bøssen” ved hver eneste virksomhed du søger ved. Vær vedholdende, arbejd dig ind i virksomheden fremfor at tro, at en enkelt ansøgning er i stand til at afdække potentialet for fremtidig ansættelse.

Tænk på det at finde venner, som en proces, hvor du langsomt men sikkert bygger sociale kompetencer, undersøger potentielle venners inderside, bygger relationer op gennem fælles aktiviteter og med tiden knytter bånd, som kan udvikle sig til dybe venskaber.

Når du tager kontakt til en kvinde/mand, som har din interesse, så lad det være en proces, der kan udvikle sig, overraske dig og give dig et endnu bedre beslutningsgrundlag end 5 minutters flirt kan give dig.

Når du anskuer din vej gennem livet som en undersøgelses- og afdækningsproces, så lærer du både en masse om dine omgivelser men også om dig selv.
Sandsynligheden for, at du vil føle dig afvist vil falde og du vil flytte fokus hen på flere grundlæggende, væsentlige og langsigtede forhold.
Sidst men ikke mindst: dit selvværd vil blive meget mere stabil, uafhængigt og stærkere. For du vil have en dybere forståelse for dig selv og fine egentlige behov.

For hvad skal du bruge et job, en kæreste, en masse venner til, hvis de ikke er det rigtige for netop dig?

Hvis du vil nå dine mål med dit selvværd i behold, så arbejd og tænk langsigtet⭐

Har du brug for hjælp til dit selvværd?
Send mig en sms på tlf: 31951808
Så finder vi en tid til en snak.

 
#integritet #procesforståelse #slowliving #kvalitetsbevidst #ståstærkt #undgåskuffelse #langsigtet #hypnose #hypnoterapi #karenwesth #westhhypnose #angst #selvværd #selvtillid #SELVSIKKERHED #godevalg #jobsøgning #nykæreste #nyevenner #socialekompetencer

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *