,
Endeligt fri af min indre kritiker og indre uro.
personlige forløb

“Hvis du udskyder at få gjort noget ved dit problem – så kan jeg fortælle dig, at det ikke bliver bedre af at vente. Slet ikke.”

Årsagen til at jeg valgte et samarbejde med Karen Westh var, at jeg havde ondt i mit selvværd og jeg kunne slet ikke få mit arbejdsliv til at fungere.

Jeg har gået til psykolog, og læst positiv psykologi hos en coach. Har også prøvet alm hypnose uden effekt.

Det var svært at kunne slappe af og sove om natten uden for mange forstyrrende tanker. Og mit lave selvværd afholdt mig fra mange forskellige selskabelig ting – og gjorde det svært at sige fra over for andre mennesker.

Jeg havde hovedpine hver dag og planlagde strategier til at komme væk fra fx arbejdsmæssige situationer meget ofte. Det var meget udfordrende for mig, især på jobbet. Jeg tænkte, at jeg ikke var god nok og det kunne man også se på min fysiske fremtoning.

I en periode valgte jeg at gå derhjemme – men det blev det slet ikke bedre af.

Jeg føler, at samarbejdet med Karen Westh har været min redning. På så mange områder.

Min indstilling og min opfattelse har rykket sig. Nu tænker jeg mere aktivt på, hvad jeg kan gøre for at komme videre i stedet for at lade stå til. Nu søger jeg løsninger i stedet for at vælge en flugtstrategi når jeg står i en situation, der kræver noget.

Jeg kan bedre sove om natten og jeg falder i søvn på under 3 min nu, hvor jeg før lå i flere timer og kiggede ud i luften.

Jeg har lært rigtig meget om mig selv men også om andre.

Jeg har fået en indsigt i noget som før bare var et sort hul for mig.

Jeg er blevet bevidst om at handling og følelse hænger sammen.

Jeg ved og føler, at livet er et godt sted at være.

Jeg ser mig selv på en anden måde. Som værdifuld og god nok.

Jeg ser også, at folks fremtoning har noget med dem selv at gøre og ikke mig

Mit generelle energi- og glædesniveau i hverdagen er blevet anderledes højt – selv min familie er glade fordi de så tydeligt kan mærke, at jeg er mere i balance med mig selv. Så det er ikke kun noget jeg selv føler.

Mit sociale liv er tydeligt blevet forbedret. Jeg har et andet overskud

Jeg glæder mig nu til alle de muligheder, der ligger foran mig, som jeg ikke så før.

Hvis du udskyder at få gjort noget ved dit problem – så kan jeg fortælle dig, at det ikke bliver bedre af at vente. Slet ikke. Der skal handling til og det behøver faktisk ikke tage så lang tid at få det godt. Ingen grund til at bruge værdifuld tid på at have det skidt eller dårligt, når du nu kan gøre noget ved det.

T.M.  (Projektleder og Projektudvikler, Organisation og ledelse fra CBS, Erhvervsøkonomi fra Syddansk Universitet).

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *