Jeg var meget negativ omkring mig selv. I dag er jeg glad for mig selv og mit liv.
Altid usikker

Jeg føler faktisk, at jeg er blevet en anden. Jeg tror på mig selv, er blevet bevidst om, at man hverken kan gøre alle tilfredse.

Siden 2016 har jeg haft stress, som ikke er blevet behandlet, da jeg er typen, der kan klare mig selv og ikke er god til at bede om hjælp. Også selvom det gav symptomer som trykken for brystet, angst, vrede, mavesmerter og hovedpine og det værste manglende overskud til familien.

Havde lidt sommerfugle i maven, da jeg sendte min første henvendelse til Karen, men efter samtalen, var der bare et eller andet der sagde mig, at her var løsningen.

Jeg har tidlige gået ved en psykolog, men var ikke mentalt klar til forandring, så det løb ud i sandet.

Jeg havde svært ved at “komme ud af døren”. Fik altid mavesmerter og ubehag, når vi skulle nogle steder og havde vi mange ting på programmet, kunne jeg lægge mig syg hele ugen efter. Havde svært ved nogle mennesker og trak mig derfor ofte socialt.

Jeg var ansat i en virksomhed, der blev solgt og derefter var der konstant fyringsrunde hver måned. Havde en søn, der skulle på efterskole og som havde utroligt svært ved det, hvilket gav udslag i mange opkald fra en grædende dreng.

Jeg startede med at være meget ked at det og der skulle ikke meget til inden jeg græd, senere gav det fysiske problemer, med mavesmerter, hovedpine, kvalme . Kunne gå på toilettet 4-5 gange inden vi skulle ud af døren og havde de vildeste mavesmerter når vi kørte, hvilket resulterede i at jeg begyndte at tage mange smertestillende piller. Angsten for, at der skulle være noget galt og for at miste kom også og selvom jeg har været igennem mange undersøgelser, så overbeviste det mig ikke at alt faktisk så ok ud. Jeg blev hurtig vred og havde svært ved at være sammen med nogle bestemte typer af mennesker.

Det var hele tiden, at der var et eller andet galt.

Hvis vi skulle noget eller havde mange planer, så kom symptomerne med det samme og jeg kunne være syg op til og bagefter. Jeg stressede hurtigt ved alm opgaver på jobbet og bare tanken kunne få mig “hylet” ud af den

Jeg var meget negativ omkring mig selv. Var ikke god til noget og følte mig ofte ikke godt tilpas. Havde svært ved at tro på, at jeg egentlig godt kunne finde ud af mit arbejde og at jeg faktisk er en god mor. Følte ofte at familien ville være bedre stillet uden mig.

Jeg har gået et par gange ved en psykolog, men følte ikke det gav mig noget. Så jeg vidste bare,  at jeg havde brug for mere end blot samtale.

Jeg var samtidigt meget nervøs for at starte ved Karen, da jeg var ” bange” for at komme ud af min negative zone, da den var så indgroet i mit liv.

Men allerede efter første gang, følte jeg en ro og tro på, at det her kan og skal lykkes. Det har været utroligt givende, ikke kun for mig, men også hele familien, for når der er styr på mor, så er der styr på resten af familien. Jeg har altid følt mig i 100 % trygge hænder og der har altid været 100 % nærvær.

Jeg føler faktisk, at jeg er blevet en anden. Jeg tror på mig selv, er blevet bevidst om, at man hverken kan gøre alle tilfredse eller at alle skal kunne lide en. Står ved mine holdninger og er begyndt at mærke efter om det er godt eller skidt for mig.

Jeg er sluppet ud af min angst og fysiske smerter. Er glad for mit liv og føler jeg har mere overskud til både mig selv og familien.

Nu sover jeg også som en drøm. Har ikke mere tankemylder inden jeg skal sove.

 

Alt dette har klart smittet af på resten af familien. Der er ikke så mange konflikter men derimod meget mere grin/glæde og overskud. Det er så godt ” på den anden side” af problemerne.

Anonym kvinde i 40érne. Økonomiassistent.

0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *