,

Bedre livskvalitet efter forløb

Bedre livskvalitet efter forløb

Bedre livskvalitet efter forløb

“Forløbet har virkelig vendt op og ned på min livskvalitet! Nu er der ikke bare liv men også kvalitet….”

”Jeg valgte Karen for hun virkede som en man kunne stole på – forstået på den måde, at hun følger tingene til dørs og ikke stopper forløbet før problemet er løst.

Mit problem optog mine tanker nærmest døgnet rundt. Tankerne kørte i ring og jeg var kørt fast. Det var svært at være til stede i nuet og rigtig nyde at være sammen med familie og venner. Jeg sov ikke godt om natten, hvor tankerne også kørte i ring. Alt sammen påvirkede mit humør og det gik naturligvis ud over familien. Det forhindrede mig i at nyde alle de gode ting og virkelig være til stede der, hvor jeg var.

Forholdet til et familiemedlem var betydelig belastet pga. både sygdom men mere alvorligt nok de psykiske udfordringer hos vedkommende . Det havde det været gennem mange år – næsten det meste af mit liv. Forholdet var nu nået til et punkt, hvor jeg overvejede at droppe al kontakt da det simpelthen var blevet for svært at være i. …Jeg fik fysisk ondt i brystet når beskyldningerne røg min vej – ja, faktisk bare når telefonen ringede. Samtidig kunne jeg også mærke, at jeg ikke kunne mere – det var den berømte dråbe, der fik glasset til at flyde over. Jeg var klar over, at jeg på en eller anden måde måtte flytte mig selv væk fra problemet, jeg måtte løse tingene på min banehalvdel og jeg kunne ikke rede vedkommende. Ærligt havde jeg det også sådan at det havde vedkommende heller ikke fortjent. Arbejdet skulle gøres for min og mine børns skyld.

Jeg følte mig utrolig alene – og synes nærmest det så håbløst ud. Jeg var klar over, at familiemedlemmet ikke kunne bidrage til løsningen og jeg var også indforstået med at et brud kunne blive en realitet. Men hvem kunne så hjælpe mig?
Jeg havde tidligere forsøgt at gøre forskellige ting selv uden, at det virkede. Set i bakspejlet så var jeg måske ikke klar til at lave det store arbejde, der skulle til. Jeg vidste godt, at det ville blive voldsomt, og først da jeg havde kontakt til Karen var jeg klar over at nu skulle det være. Jeg var 100% sikker på, at hun stod bag mig hele døgnet rundt, når tingene brændte på. Den følelse havde jeg ikke haft tidligere – der var jeg på egen hånd og turde ikke tage det endelige skridt til at gøre noget ved problemet.
Programmet har været online og det har fungeret rigtig fint. Der har været en god kontakt og jeg føler ikke at der mangler noget i forhold til hvis det var fysisk tilstedeværelse.

Karen er utrolig kompetent, dygtig og vanvittig god til at sætte sig ind i problemet og til at sætte ord på de ting, som kun har været tanker. Hun er vedholdende og støttende og hun ved hvornår der er brug for en lille ekstra session. Der har været en helt speciel tryghed i at jeg altid har kunnet skrive til Karen, hvis jeg har haft behov for det.

Karen har også utrolig stor viden om kommunikation – og er god til at formidle videre så det giver mening. Jeg har følt mig i gode hænder fra dag 1 og har dermed kunne hengive mig til processen og stole på at Karen kunne hjælpe mig med at komme i mål. Der er ingen tvivl om, at man skal være klar til at gøre det store stykke arbejde selv – men Karen yder enorm support og har kompetencerne til det.

Jeg er blevet bevist om, at jeg tidligere kun har handlet og ikke mærket efter, hvad jeg virkelig følte. Jeg oplever en lethed i dagligdagen og øver mig konstant i at blive bedre i min kommunikation og det giver et smil på læben, når jeg kan se tingene lykkedes. Så der er sat mange ting i gang og det vil selvfølgelig tage tid at ændre gamle vaner – men det sker lige så stille. Og så er det jo skønt at få lov til og give mig selv lov til at nyde ting i hverdagen og bare være glad.

Forløbet har virkelig vendt op og ned på min livskvalitet! Nu er der ikke bare liv men også kvalitet. Der er selvfølgelig stadig ting der er svære, men det jeg ikke kan ændre på, får nu ikke liv til at fylde mere. Det er en kæmpe lettelse.
Ud over det så føler jeg en indre sikkerhed ved det jeg står for, og det er et kæmpe plus i mit daglige job. Jeg er sikker på at der er spændende ting forude.

Forløbet ved Karen har haft en positiv effekt på mit familieliv – jeg er blevet mere tydelig. Jeg nyder samværet med dem i højere grad og er nu en glad og afslappet mor, som også er sjovere at være sammen med.
Spild ikke mere tid! Tag en ærlig beslutning om du vil leve med dit problem eller ej – hvis du ikke vil leve med det, så gør noget ved det nu. Det kræver noget arbejde og en indsats af dig men det er det hele værd når du står på den anden side. Du har redskaber du kan bruge i mange sider af livet og din udvikling vil fortsætte efter forløbet ved Karen – hvis du vil.

Den vigtigste ting, som jeg har opnået er helt klart, at jeg har fundet fred med den relation jeg har til familiemedlemmet – fred med den relation, der har været så smertelig i mange år. De negative ting får ikke lov til at fylde. Der er ro i hovedet og jeg kan koncentrere mig om de ting, der sker lige nu og her og ikke mindst glæde mig over dem. Det giver en glæde og ro i kroppen og en tro og håb for fremtiden. Den gode udvikling er jeg sikker på fortsætter.”

Ansøg her om din 60-90 minutters gratis, uforpligtende afklaringssamtale her:
0 SVAR

Skriv en kommentar

Vil du deltage i diskussionen?
Du er velkommen til at bidrage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *