Blog.

Har du for travlt?  

Når du har suset afsted med 200 km/t, været i gang 24/7 med at præstere, nå det næste mål, sætte det nye mål… uden nogensinde at nå det punkt, hvor du føler dig helt tilfreds, i orden og i fred… så er det både helt i orden og naturligt at blive træt.

Når du er udstyret med en Lamborghini motor i øverste etage, hvor overpræstation er normen og perfektion er en selvfølge, fremfor noget man snakker om, så er du typisk fint gearet til succes i den ydre verden. Men det betyder ikke, at din indre verden er lige så succesfuld.

Du kan forsøge at tackle indre spændinger, uro og smerte med de samme redskaber, som giver dig succes i din ydre verden: marathon- og cykelløbene, nye og større resultater der skal nåes, dulmer og distraherer for en tid – men risikoen for, at det bliver en skrue uden ende fremfor en holdbar og langsigtet, effektiv løsning er stor.

Det er som om din speeder altid er trådt max i bund samtidigt med, at du holder stille. Din motor er overophedet, men det er umuligt for dig at slukke den. Du ved helt enkelt ikke, hvordan du skal gøre det.

Du fortsætter din trummerum. Og på et tidspunkt brænder din motor sammen.

Før eller siden.

Eller du kan stoppe op og begynde på at få dig selv med indefra.

Blog.

Godt at blive afvist
Indre selv snak

Click here to add your own text