Bekymrer du dig for meget?

Bekymrer du dig for meget?

“Hvad nu hvis…?”

På top-ti listen over tanker, som hører til hos mennesker, der bekymrer sig for meget og plages af usikkerhed og tankemylder er helt klart “Hvad nu hvis…?”.
Der findes mange som vil sige, at tankerne “bare er tanker” og ikke dig. De vil fortælle dig, at du er den, der bestemmer og at du med din fri vilje kan vælge at tage kontrollen med dine tanker.


Men hvad nu hvis, du har forsøgt netop det de sidste 10 år… og tanken “Hvad nu hvis…?” stadig kan tage over og gøre dig usikker, holde dig vågen om natten og give dig så meget ubehag, at du annullerer aftaler eller undgår bestemte ting?
Skal du så føle dig som en fiasko, klantre dig selv for ikke at have gjort det godt nok eller give op?

Nej.

At indsatsen du har gjort ikke har virket, betyder selvfølgelig ikke, at du ikke virker.

Det betyder blot, at metoden har fejlet, ikke dig.

Hvis du ikke kan “tænke dine tanker på plads” og få dem til at lystre, så er der stor sandsynlighed for, at de er emotionelt forankret i enten forhold fra fortiden eller forhold i dit nuværende liv, som kalder på din opmærksomhed.

Og når dit system på denne måde har behov for dig, så overruler det alt andet.
Stop med at ligge arm med dig selv, lyt til emotionerne bag dine tanker, bliv klogere på dig selv og find rigtige løsninger.

Du kan da altid fortælle dig selv “Jeg er tryg, glad og god nok”, men først når dine emotioner er enige heri, føles det ægte.

Har du brug for hjælp til at få gjort op med dine unødige bekymringer, dit tankemylder og din uro en gang for alle?

Jeg er specialiseret i at hjælpe med netop dette.