Faglig netværk hypnoterapeuter

Som færdiguddannet hypnoterapeut fra Westh Hypnoseuddannelser har du mulighed for at deltage i flere stærke, faglige fællesskaber.

5-PATH worldwide.

Cal D. Banyan, som er skaberen af 5-PATH og 7th Path Selvhypnose, er en aktiv og produktiv mand. Du kan følge ham på hans webpage HER, hvor han ugentligt giver gratis undervisning til alle de nuværende og kommende hypnoterapeuter, som har interesse heri.

Hertil får du adgang til en række lukkede fora og erfagrupper, som er utroligt åbne og parate til at hjælpe dig, når du måtte have behov for det. Det betyder, at du rent faktisk kan få sparring på konkrete problemstillinger af nogen af de bedste hypnoterapeuter – i verden. Dette er en helt unik mulighed for netop dig, når du tager din hypnoseuddannelse hos Westh.

WESTH Bravehearts.

Hvert 1/2 år indkaldes til møde for alle de hypnoterapeuter, som har taget deres hypnoseuddannelse hos Westh. På dette møde sættes der fokus på forskellige emner, der undervises ud over curriculum og du har mulighed for at udveksle erfaringer med dine dygtige kolleger.

Hypnoseforum Westh.

Hypnoseforum Westh er en lukket FB gruppe for hypnoterapeuter, som er uddannet ved Westh Hypnoseuddannelser. Herinde poster Westh løbende nyheder og du kan bruge gruppen til at dele erfaringer og få hjælp fra dine kolleger til helt konkrete opgaver, som du ønsker second opinion på.

I FLOK STÅR VI STÆRKERE OG LØFTER HINANDENS FAGLIGHED.