Hypnoseuddannelsen

hypnoseuddannelsen

10 år som DK´s første og længst eksisterende hypnoseskole i 5-PATH hypnose og 7th Path Selvhypnose er nu slut.

Karen Westh Nielsen, grundlægger og indehaver af Westh Hypnose, drev fra 2009 til og med 2019, som den første CPHI i DK, Westh Hypnoseuddannelser. Her har hun uddannet hundredevis af dygtige, grundige hypnoterapeuter. Hun er den 5-PATH hypnoterapeut, som har hun har haft flest klienter igennem 5-PATH forløb og den 5-PATH hypnoseinstruktør (CPHI), som har undervist flest nye hypnoterapeuter netop indenfor dette felt. Hun modtog som den første i DK CPHI Award of the Year i 2014.

Efter 10 år med egen hypnoseskole ønskede hun i 2019 at bruge mere tid på metodeudvikling. I dag driver hun ikke længere hypnoseskole, idet hendes nichearbejde med dygtige kvinder, der ligger højt på selvtillid men lavt på selvværd, tager al hendes tid.

I 2020 lagde hun sidste hun på metoden “Kommunikations- og reaktionsdesign” og er i dag ved at skrive hendes første bog herom.

ØNSKER DU EN UDDANNELSE SOM 5-PATH HYPNOTERAPEUT?.

Der er pt. ikke grundlag for at henvise til en 5-PATH hypnoseuddannelse i DK og du henvises derfor til:

Banyan Hypnosis Centre

Cascade Hypnosis Center

Her får du den bedste uddannelse. Begge centre tilbyder online uddannelse, som i dag er professionaliseret og en af de mest foretrukne måder at tage hypnoseuddannelse på.

ØNSKER DU EN UDDANNELSE TIL 7TH PATH SELVHYPNOSE UNDERVISER – UDEN 5-PATH UDDANNELSEN?

Til dig som ønsker at arbejde som 7th Path Selvhypnose underviser – med individuelle klienter eller på hold – tilbyder Karen Westh stadig at uddanne og træne dig.

Næste hold udbydes i 2022.

Kontakt Karen Westh for flere info.