Praktiske info.

KONTAKT – praktiske info

Westh Hypnose har eksisteret siden 2007 og er kendt for at levere eksklusive 1:1 forløb i stille, rolige og landlige omgivelser.

Her er der fred og fokus på dig.

Her er der høj grad af diskretion.

Det væsentlige er løsningen på dit problem, din proces hen til permanente resultater.

Karen Westh Nielsen har uddannet en stor del af de dygtigste hypnoterapeuter i DK.

Med sine mange års erfaring med 1:1 hypnoterapeutiske forløb og uddannelse af nye hypnoterapeuter på Westh Hypnoseuddannelse, er du sikret en sjælden høj kvalitet af hypnoterapi og procesarbejde i hypnosen.

AFKLARINGSSAMTALEN.

Er du parat til at gøre noget aktivt og effektivt ved dit problem?

Forinden alle forløb gennemføres et online møde på zoom på ca. 45-60 minutter. Mødet kræver altså ikke fysisk fremmøde og kan gennemføres fra din pc, tablet eller mobil.

Samtalen er uforpligtende, gratis og har til formål, at vi får afstemt vores forventninger og at forløbet kun opstartes såfremt alle succesparametre er mødt. Jeg ved, hvad et succesfuldt forløb kræver af os begge – og derfor er afklaringssamtalen én screening der sikrer, at vores ressourcer anvendes bedst muligt.

Du ansøger om din afklaringssamtale ved at udfylde nedenstående formular. Der gennemføres ikke forløb med mindre der først har været afholdt en afklaringssamtale.

Indenfor 48 timer efter din afsendelse af formularen vil du modtage svar på din ansøgning. Såfremt din ansøgning godkendes sender jeg dig samtidigt forslag om mødetidspunkter.

Ansøg om din gratis og uforpligtende strategisamtale og glæd dig til at komme videre i livet.

1:1 FORLØB I HELE DK OG UDLAND.

NB: Har du svært ved at fremmøde fysisk til dit 1:1 forløb?

Det er intet problem – flere af mine kunder gennemfører med succes deres forløb online (Zoom) og jeg har i dag kunder fra både ind- og udland. Det eneste det kræver er en stabil internetforbindelse, et uforstyrret sted hvor du kan opholde dig under vores sessioner og meget gerne et par gode hovedtelefoner.

Teknologien er i dag så veludviklet, at jeg kan følge dig næste lige så tæt, som hvis du sad i min stol. Jeg kan se din vejrtrækning, din mimik, din krop og vores kommunikation flyder på ZOOM helt uden de forsinkelser og afbrud, som vi ellers har set på Skype og andre online programmer.

Når du vælger at gennemføre dit 1:1 forløb online, skal du regne med at afsætte tid til en session udelukkende afsat til at teste teknikken af. Vi gennemfører typisk denne session dagen før du opstarter dit forløb. Den teknik session tager som regel 15-25 minutter.

Forretnings- og annulleringsbetingelser.

Alle 1:1 forløb ved Westh er individuelt tilrettelagt. Når jeg giver dig et tilbud om forløb laver jeg også et estimat på, hvor mange sessioner din forandring kommer til at tage. Dette estimat består af et antal minimumssessioner og maksimumsessioner. Såfremt dit forløb kræver flere sessioner end det maksimalt aftalte, er det muligt for dig at bede om et nyt tilbud.

Når du har købt dit forløb har du købt dig ind på bestemte tider i min kalender. Derfor binder du dig altid til det antal minimumssessioner, som er anført i din aftale og på din faktura. Når du har gennemført det antal minimumssessioner som er aftalt, anses vores aftale som opfyldt. Hvis du afslutter dit forløb inden du har gennemført det aftalte antal minimumssessioner refunderes forholdsmæssigt dog maksimalt 50% af den aftalte forløbspris.

Du kan frit flytte din aftalte session indtil 48 timer forinden det aftalte tidspunkt. Ved udeblivelse uden afbud eller senere annullering vil sessionen tælle med som gennemført i dit forløb.

 

Betalingsbetingelser.

Mobile pay nr.: 46909 eller bankoverførsel til Sydbank på konto nr.: 7860 000101 2070

Samlet betaling for dit forløb ved første session eller efter individuel aftale. Ratebetaling mulig i særlige tilfælde.