KONTAKT – sådan kommer du videre.

Mit speciale er at hjælpe dygtige mennesker, ”All or Nothing” mennesker, som har deres indre i klemme.

Ud fra din særlige situation, historik og målsætning skræddersyer jeg et 1:1 forløb som er helt individuelt tilpasset til netop dig.

De metoder jeg anvender er effektive – men vejen ud på den anden side går stadig igennem. I det samarbejde, som jeg tilbyder hopper vi ikke udenom eller under. Målet er, at du kommer ud på den anden side, permanent fri af din problemstilling og vedvarende forandret til at stå stærkere i dit liv og gå nemmere igennem fremtidige udfordringer.

Når vi gør forarbejdet grundigt sikrer vi så godt som muligt, at hverken du eller jeg bruger unødigt med tid og ressourcer. Derfor giver jeg kun tilbud om forløb, når du først har gjort følgende:

Sådan kommer du i gang:

  1. Udfyld dette ansøgningsskema om afklaringssamtale (45 minutter gratis og uforpligtende samtale).

  1. Afvent mit svar – det kommer indenfor 48 timer efter din udfyldelse af ansøgningen. Jeg sender dig en sms, hvorpå du får mit svar.
  2. Såfremt du godkendes til den gratis, uforpligtende afklaringssamtale vil jeg i smsén også foreslå mødetidspunkter. Vores møde foregår online på ZOOM og kræver blot, at du har adgang til en pc, tablet eller mobil, hvor lyd og kamera er tilsluttet. Det kræver også, at du opholder dig et uforstyrret sted.
  3. Vi gennemfører afklaringssamtalen, hvor jeg stiller uddybende spørgsmål og du får alle dine spørgsmål besvaret. Såfremt vi er et godt match og alt tegner på, at jeg er den rette til at hjælpe dig helt i mål med dit forandringsønske, så giver jeg dig et individuelt tilbud på forløb ved samtalens afslutning. Så kan du vælge at tage imod et eller ej.

Har du nogen spørgsmål som ovenstående ikke opklarer?

Send mig en mail på: karen@westh-hypnose.dk eller sms på tlf. nr: 3195808

Du er også velkommen til at benytte min kontaktformular